Tytuł projektu: Fachowy praktyk i praktyczny fachowiec w gastronomii.
O projekcie:
NR PROJEKTU: 2016-1-PL01 - KA102 - 024702
OKRES REALIZACJI PROJEKTU: 15 listopada 2016 r. - 14 czerwca 2018 r.
CAŁKOWITA WARTOŚĆ PROJEKTU: 192 241, 18 PLN
WKŁAD FUNDUSZY EUROPEJSKICH: 192 241, 18 PLN
PARTNERZY PROJEKTU: FEDERACION PROVINCIAL DE ASOCIACIONES DE MINUSVALIDOS FISICS Y ORGANICOS DE CORDOBA
CALLE MARIA MONTESSORI S/N, 14011, CORDOBA, Spain
NR I DATA PODPISANIA UMOWY O DOFINANSOWANIE PROJEKTU:
POWERVET- 2016-1-PL01-KA102-024702 z dnia 30 listopada 2016 r.
Projekt jest realizowany na zasadach Programu Erasmus+, a finansowany ze środków Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój Konkurs 2016
Program: Erasmus +
Akcja kluczowa: Mobilność edukacyjna
Akcja: Mobilność osób uczących się i pracowników
Typ akcji: Mobilność osób uczących się i kadry w ramach kształcenia zawodowego
Konkurs : 2016
Sektor: Kształcenie i szkolenie zawodowe programu Erasmus +
Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój ( PO WER) w ramach projektu ,,Staże zagraniczne dla uczniów i absolwentów szkół zawodowych oraz mobilność kadry kształcenia zawodowego” realizowanego w trybie pozakonkursowym, którego beneficjentem jest FRSE.
Cel projektu:
Celem głównym projektu jest poszerzenie kompetencji zawodowych i językowych ucznia i pracownika branży usługowo-gastronomicznej
Cele szczegółowe projektu to:
Projekt polega na przeprowadzeniu :
Rezultaty projektu: